top of page
Betongvägg

Sebastian Hägg Grundare

"Vi på Simplex Consulting Sweden® har en stark passion för att hjälpa andra företag att nå sin fulla potential. Vi tror att varje företag förtjänar en stark start, en stabil tillväxt och en hållbar utveckling. Med vår expertis och passion arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa anpassade lösningar som passar deras unika behov och mål".

Mitt namn är Sebastian Hägg och är 20 år gammal. Efter många år av kodning, webbdesign och övande på digital marknadsföring valde jag att starta denna verksamhet. Jag har även drivit detta företag som ett UF-företag under min gymnasietid då det även studerades entreprenörskap & företagsekonomi. Att driva företag ligger mig nära då båda mina föräldrar också är bolagsägare. Det var då en no-brainer för mig att starta detta bolag inom min expertis. 

Efter att jag märkte att det fanns ett stort hål i marknaden inom webbdesign började jag genast slipa på min affärsplan. Företag ute på marknaden erbjöd B2B tjänster i form av hemsidor i enorma summor, jag frågade mig konstant varför det var så dyrt.. Så dyrt behöver det inte vara, alls.. Det var just därför jag började sätta ihop mitt Team. För att i sin tur kunna erbjuda företag en unik webblösning till ett rättvist pris.

Team upplägget är uppbyggt på ett internationellt men slutet nätverk av olika webbdesigners, copywriters, digitala marknadsförare, och andra människor med relaterad expertis. I detta nätverk hjälper vi varandra och samarbetar i form av co-operativ webblayout och samarbetar tätt med intentionen att kunna leverera den högsta kvalitativa produkten möjligt till våra kunder. I form av en hög konverterings-radio och en hög ROI (return on investment).

Några av experterna som jobbar närmast mig och "Simplex Consulting Sweden" besitter tung utbildning i form av kurser och masterexamen inom tex "Computer science", "Computational Science and Engineering", "Web Programming Fundamentals" på några av världens mest prestigefyllda universitet. 

 

För att nämna några exempel:

SIMPLEX CONSULTING SWEDEN®

sebastian@simplexconsulting.se

Tel: 076-631 09 16   

Västmannagatan 80, Stockholm, 113 26

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page