top of page

E-handel

Varför

e-handel?

Med vår e-handelstjänst får företag en enkel och effektiv lösning för att öka sin digitala närvaro och nå en bredare kundbas. Vi erbjuder en användarvänlig online-butik, integrerade verktyg för marknadsföring, analys och orderhantering, samt hög säkerhet för både kund- och företagsdata.

 

Låt oss hjälpa dig att öka din försäljning och nå nya höjder i den digitala tidsåldern. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att stödja ditt företags växande e-handelsbehov. Vi använder oss av Shopifys® e-handelstjänster för att förse kunden med en nybyggd onlinebutik. Gör det enkelt och välj vår tjänst idag!

Användarvänlighet

Det är viktigt att erbjuda en enkel och intuitiv upplevelse för kunderna när de handlar online. Detta inkluderar en tydlig navigation, enkel checkout-process och en responsiv design för en optimal användarupplevelse på både stationära och mobila enheter.

Marknadsföringsverktyg

En effektiv marknadsföringsstrategi är en viktig del av e-handeln. Integrerade verktyg för email-marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) och annonsering på sociala medier kan hjälpa till att nå en bredare publik och öka försäljningen.

Säkerhet

En säker e-handelslösning är avgörande för att bygga förtroende hos kunderna och skydda både företags- och kunddata. Det inkluderar säkerhet för kreditkortstransaktioner, skydd mot bedrägeri och informationsteknologi-säkerhetslösningar för att säkerställa integriteten för all information som samlas in och lagras.

Effektiv orderhantering

En smidig och effektiv orderhantering är avgörande för att hålla kunderna nöjda och garantera en positiv upplevelse. Detta inkluderar snabb och pålitlig leverans, enkel hantering av returer och en automatiserad process för orderbekräftelse och fakturering.

Våra grunder för e-handel

© 2023 by Simplex Consulting Development Group LLC

SIMPLEX CONSULTING SWEDEN®

sebastian@simplexconsulting.se

Tel: 076-631 09 16   

Västmannagatan 80, Stockholm, 113 26

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page